Bedrijfsfilm laten maken Goes

Wil je een professionele bedrijfsfilm laten maken in Goes ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een bedrijfsfilm is sterk middel om jouw bedrijf en je boodschap te presenteren aan jouw doelgroep. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van deze films en willen graag voor jouw bedrijf wat betekenen. Meer informatie kan je hieronder vinden.

Voor vragen of meer informatie:

Waarom een bedrijfsfilm laten maken? 

Ben je eigenaar van een bedrijf in Goes, en wil je hier een bedrijfsfilm over maken? Het maken van een bedrijfsfilm of -video kan dan veel voordelen met zich meebrengen. Bedrijfsfilms kunnen op een visuele en meeslepende wijze het verhaal van jouw bedrijf vertellen en een blijvende indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Dit is een zeer krachtige manier om je missie en visie over te brengen aan jouw publiek. Daarom kan het maken van een bedrijfsfilm de merkidentiteit van jouw bedrijf versterken en de betrokkenheid van klanten en medewerkers vergroten. Trek nieuwe klanten aan en vergroot de naamsbekendheid door deze video’s te delen op verschillende kanalen zoals sociale media, websites en evenementen. Kort gezegd, een bedrijfsfilm is een zeer goed werkende marketingtool die jouw boodschap effectief overbrengt op jouw doelgroep wat resulteert in dat jouw bedrijf meer opvalt.

Waarom zou je gaan voor DDE uit Goes?

Een indrukwekkende bedrijfsfilm kan een redelijke investering zijn. Om ervoor te zorgen dat jouw investering de moeite waard is en zich uiteindelijk terugbetaalt kan je het beste kiezen om de bedrijfsfilm te laten maken door een professioneel videoproductiebedrijf als DDE. Wij beschikken over een professionele crew, videoapparatuur, drones en montagesoftware om het hele proces van het maken van een bedrijfsfilm te kunnen managen. Als je voor ons kiest, wordt het hele proces gestroomlijnd, zodat jij je in alle rust je bedrijf kunt beheren. Onze crew werkt in deze tijd aan een bedrijfsfilm die jouw boodschap op een effectieve manier overbrengt aan de doelgroep.

Bekijk hier ons werk

Het verloop van de productie van een bedrijfsfilm

Omdat wij weten dat een bedrijfsfilm uniek moet zijn, hanteren we geen one-size-fits-all aanpak. Het proces start met een duidelijke strategie en het bedenken van een creatief concept dat past bij de doelstellingen van jouw bedrijf.  Het is essentieel om te begrijpen wat jouw bedrijf uniek maakt en wat jij met jouw bedrijfsfilm wilt bereiken. Op basis daarvan schrijven we het script, coördineren alle praktische aspecten van de productie zoals het stellen van de juiste mensen en regelen van de locatie en productieplanning. Tijdens de productiefase worden de nodige beeld- en geluidsopnamen gemaakt. Onze crew weet precies wat nodig is om een professionele bedrijfsfilm te maken die past bij jouw merkidentiteit en doelstellingen. Na de opname vindt de postproductiefase plaats die de beelden omzet in het daadwerkelijke eindproduct. Er worden geluidseffecten toegevoegd en de verlichting en kleuren worden geperfectioneerd om jouw film uniek te maken. Achteraf helpen wij jou graag om het eindproduct te delen met jouw doelgroep waardoor deze hopelijk uitbreidt.

Of het nu gaat om een productfilm, bedrijfsprofilering of trainingsvideo, een professioneel geproduceerde video kan een grote impact hebben op hoe jouw bedrijf wordt waargenomen.

Hiermee hebben we verschillende klanten in Breda, Den Haag, Rotterdam en Goes, Vlissingen, Middelburg en Terneuzen in Zeeland geholpen.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×