Dronevideo laten maken Goes

Wil jij een dronevideo laten maken in Goes? Wij van DDE hebben een ervaren team als het gaat om het maken van dronevideo’s. Wij voldoen aan de wettelijke eisen die gesteld zijn aan het vliegen met drones. Onze piloten weten precies hoe ze met een drone de beste beelden kunnen maken. Wil je ons jouw dronevideo laten maken? Hieronder vind je meer informatie.

Voor vragen of meer informatie:

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een dronevideo?

Steeds meer bedrijven en particulieren zien de meerwaarde van dronevideo’s in. Dat is ook niet gek, want met drones kun je unieke foto’s maken die je vanaf de grond niet kunt maken. Zo kan je gebeurtenissen vanuit een heel ander perspectief vastleggen, gebouwen en bedrijfspanden visualiseren of de voortgang van bouwprojecten bekijken. Een dronevideo laten maken zorgt voor een positieve merkbeleving van jouw bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld makelaars kunnen dronevideo’s van onschatbare waarde zijn. Hierdoor kun je een compleet beeld aanbieden van een huis en de omgeving, waardoor potentiële kopers een beter beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle verkoop.

Dronevideo laten maken door gecertificeerd bedrijf

Wil je een dronevideo laten maken? Dan is het belangrijk om een gecertificeerd bedrijf zoals DDE in te schakelen om jouw drone video te laten maken. Dit betekent dat het bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen die gesteld worden aan het vliegen met drones. Een gecertificeerd bedrijf beschikt over de juiste vergunningen en verzekeringen en heeft ervaren piloten in dienst. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat beschikt over professionele apparatuur, zodat de kwaliteit van de beelden optimaal is. Als je ons kiest om je drone video te laten maken, dan kies je voor kwaliteit, expertise en een professionele aanpak. Je kunt erop vertrouwen dat je dronevideo tot in de puntjes verzorgd wordt en een waardevolle toevoeging zal zijn voor je bedrijf of project.

Bekijk hier ons werk

Het proces van een drone video laten maken

Met DDE maak je eenvoudig dronevideo’s. Samen nemen we een reeks stappen door om ervoor te zorgen dat je de perfecte video krijgt. Allereerst zullen we je vragen aan wat voor soort video je denkt en wat voor verzoeken je hebt. Daarna bekijken wij de opname-locatie en of daar een eventuele vergunning voor vereist is. Op de dag van de shoot stellen wij de drone op en maken we de opnames. Daarna verwerken wij de beelden vervolgens tot een professionele dronevideo. Vervolgens ontvang je de video in het gekozen formaat, zodat je deze kunt gebruiken op jouw website, sociale media, promotiemateriaal en meer. Naast het maken van losse dronevideo’s, kun je ook de dronebeelden verwerken in bijvoorbeeld een bedrijfsvideo. Hierdoor kan je unieke en dynamische beelden aan jouw film toevoegen om de aandacht van de kijker te trekken. Bij DDE ben je ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar manieren om drone beelden te integreren in andere soorten video’s.

Met een drone maak je unieke beelden vanuit meerdere perspectieven. Zo kan je een beter beeld van jouw bedrijf, gebouw of project geven aan je doelgroep. Hierdoor zal de merkervaring van jouw bedrijf verbeteren. Hiermee hebben we verschillende klanten in Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×