Promotiefilm laten maken Goes

Wil je in Goes een professionele promotiefilm laten maken? Dan ben je bij DDE aan het juiste adres. Een promotiefilm is een sterk marketinginstrument om jouw bedrijf en je boodschap te presenteren aan jouw doelgroep. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van promotiefilms en willen graag wat voor jouw bedrijf betekenen. Meer informatie kan je hieronder vinden.

Voor vragen of meer informatie:

Het nut van een promotiefilm laten maken

Wil jij als ondernemer ervoor zorgen dat jouw product of dienst onder de aandacht komt van potentiële klanten, dan is het maken van een reclame-/promotiefilmpje de oplossing. Het maken van een promotiefilm is een geweldige manier om jouw bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren. Het is gebleken dat dit een effectieve manier is om snel te laten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. Mensen houden van bewegende beelden. Zo kunnen promotiefilmpjes en -video’s de conversie met wel 80% verhogen. Ja je hebt het goed gelezen. 80%! Kortom, het maken van een promotiefilm is een must voor elk bedrijf dat wil groeien en haar producten en diensten wil presenteren aan de doelgroep.

Laat je promotiefilm door professionals produceren

Je kunt natuurlijk zelf beginnen met het maken van je eigen promotiefilm, maar wij raden aan om een professioneel videoproductiebedrijf zoals DDE in te huren om de promotiefilm voor je te laten maken. Wij hebben de ervaring en knowhow om de juiste sfeer en boodschap in de promotiefilm te verwerken. Wij beschikken over de nieuwste technologie en apparatuur om beelden van de hoogste kwaliteit te kunnen maken. Door voor ons te kiezen om je promotiefilm te laten produceren ben je verzekerd van een professionele promotiefilm die de aandacht trekt en indruk maakt op jouw doelgroep. Verder bespaar je hierdoor ook veel tijd en moeite. Wij zijn verantwoordelijk voor het gehele proces, van het opstellen van scripten tot het bewerken van de gemaakte beelden. In die tijd kan jij tijd vrij maken voor andere belangrijke zaken binnen het bedrijf.

Bekijk hier ons werk

Het proces van een promotiefilm maken

Als je een promotiefilm wilt laten maken, bespreken we eerst wat je met de film wilt bereiken en wie je doelgroep is. Op basis daarvan schrijven wij een script dat de boodschap van jouw bedrijf op pakkende wijze overbrengt. Vervolgens zoeken we de juiste locatie uit en zoeken wij naar acteurs of presentatoren die de film tot leven kunnen brengen. Op de dag van de shoot, maken we meerdere beelden om het beste beeld en geluid vast te kunnen leggen. Daarna gaan we de post-productie fase in en monteren we alles tot een sterke promotievideo. Tot slot leveren wij de promotiefilm af in het gewenste formaat af zodat jij je ze kunt gebruiken om jouw bedrijf te promoten.

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een Promotiefilm die door professionals geproduceerd is, kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf, dienst of product aankijkt.

Hiermee hebben we verschillende klanten in BredaRotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen.

 

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×