Bedrijfsfilm laten maken

Wil je een professionele bedrijfsfilm laten maken? Bedrijfsfilms zijn een krachtige manier om je bedrijf te presenteren en je boodschap over te brengen aan de doelgroep. Het maken van bedrijfsfilms en videos is onze expertise, wat kunnen wij voor jou betekenen? Je leest het hieronder!

Waarom een bedrijfsfilm laten maken? Ontdek de voordelen voor jouw bedrijf!

Heb je een bedrijf? Dan kan een bedrijfsfilm laten maken of bedrijfsvideo veel voordelen opleveren. Hiermee kan je jouw bedrijfsverhaal namelijk op een visuele en meeslepende manier vertellen, waardoor je een blijvende indruk achterlaat bij jouw doelgroep. Het is een super krachtige manier om jouw missie en visie te communiceren met de kijker. Het kan dus helpen om de merkidentiteit van jouw bedrijf te versterken en de betrokkenheid van zowel klanten als medewerkers te vergroten. Door je bedrijfsfilm op verschillende kanalen zoals social media, websites of op evenementen te delen, trek je ook nog eens nieuwe klanten aan en zorg je voor een grotere naamsbekendheid. Kortom, een bedrijfsfilm is een heel krachtig marketinginstrument dat je helpt om jouw boodschap effectief over te brengen aan jouw doelgroep en om jouw bedrijf te onderscheiden van de rest.

Waarom kiezen voor DDE?

Een goede bedrijfsfilm laten maken kan een behoorlijke investering zijn. Hoe zorg je er nou voor dat die investering het waard is en zich uiteindelijk ook terugverdient? Het beste kies je voor een professioneel videoproductiebedrijf zoals DDE om jouw bedrijfsfilm te laten maken. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van bedrijfsfilms. We hebben een eigen professionele crew, videogear, drones en editingsoftware om het complete proces van het maken van jouw bedrijfsfilm te ontzorgen. Als je ons kiest, dan wordt het hele proces gestroomlijnd en kan jij je lekker concentreren op je bedrijfsvoering terwijl wij zorgen voor een indrukwekkende bedrijfsfilm die je boodschap effectief overbrengt.

Bedrijfsfilm kijk op drank
Bedrijfsfilm laten maken Sinke Groep

Hoe verloopt het laten maken van een bedrijfsfilm? 

Wij begrijpen dat elke bedrijfsfilm uniek is. Daarom hanteren wij geen one-size-fits-all-aanpak. Ons proces begint met het ontwikkelen van een heldere strategie en een creatief concept dat aansluit bij de doelen van jouw bedrijf. We nemen de tijd om te begrijpen wat jouw bedrijf uniek maakt en wat je wilt bereiken met de bedrijfsfilm. Vervolgens schrijven we een script en organiseren we alle praktische aspecten van de productie, zoals het regelen van de juiste crew, locaties en productieschema’s. Tijdens de productiefase nemen we de gewenste beelden en audio op. Onze crew weet precies welke beelden en geluiden nodig zijn om een professionele bedrijfsfilm te maken die past bij jouw merkidentiteit en doelstellingen. Na de opnames komt de post-productie fase, waarin we het materiaal monteren tot een daadkrachtig eindproduct. We voegen geluidseffecten toe en verbeteren de kleuren en belichting, zodat jouw bedrijfsfilm eruit springt. Als het klaar is, helpen we je graag bij het delen van de bedrijfsfilm met je doelgroep, om zo de zichtbaarheid van de video te vergroten.

Of het nu gaat om een productvideo, een bedrijfsprofilering, een commercial of een trainingsvideo, een professioneel gemaakte video kan een grote impact hebben op hoe jouw bedrijf wordt waargenomen. Wij hebben dit voor diverse klanten gerealiseerd in GoesMiddelburgVlissingenTerneuzen in Zeeland, Breda, Rotterdam en Den Haag.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

Meer artikelen

Het aantrekken van toptalent is cruciaal voor het succes van je organisatie. Een recruitmentvideo kan...
Als bedrijf op zoek naar nieuw talent, wil je opvallen en de juiste kandidaten aantrekken....
Hier zijn de essentiële aspecten waar een goede commercial aan moet voldoen.
×

Direct contact?

WhatsApp ons! We proberen zo snel mogelijk te reageren.

×