Hoe helpen bedrijfsvideo's voor een professionele uitstraling?

Bedrijfsvideo’s zijn een krachtig middel om te laten zien waar jouw bedrijf voor staat! Het is een visuele manier om jouw boodschap op een nieuwe en overtuigende manier aan het publiek te laten zien. Het laat zien wat jouw bedrijf uniek maakt en waarom mensen bij jou moeten zijn. Net zoals jouw fysieke etalage er netjes uitziet zorg je met video dat de digitale etalage (DDE) van jouw bedrijf professioneel is. Hierdoor kunnen mensen jouw bedrijf meer vertrouwen en dat kan leiden tot groei!

Bedrijfsvideo's

Het maken van een bedrijfsvideo wervingsvideo testimonial instructievideo campagne pakken wij met onze eigen crew en apparatuur van A tot Z op!

Voorbeelden van bedrijfsvideo's

Als video agency is het onze taak om prachtige video’s te produceren die onze klanten helpen om hun verhalen te vertellen en hun boodschappen over te brengen op hun publiek. We hebben de afgelopen jaren aan veel mooie projecten gewerkt en we zijn trots op de resultaten die we hebben behaald. Een goed voorbeeld van een bedrijfsfilm is Sinkegroep. Sinkegroep is een Zeeuws familiebedrijf in de bouw. In deze film krijg je een goede indruk wat het bedrijf doet en van de sfeer binnen het bedrijf. Op beurzen worden ook veel films gebruikt om je bedrijf op unieke wijze te presenteren. Dit hebben we ondere andere voor Lenger Seafoods gedaan. 

Sinke_Infrabouw bedrijfsvideo link
Sinke_Transport
Bedrijfsvideo voor Lenger Seafoods 3

Wat zeggen anderen over ons?

Marcel van der Hart - Sinkegroep
Lees verder
“Complimenten voor DDE. Vanaf plot tot productie was er een fijne samenwerking, met een inspirerende en professionele bedrijfsvideo als resultaat. Namens Sinkegroep dank voor jullie productie, ga zo door!”
Kevin de Jong - Pliant
Lees verder
"Samen met DDE hebben we gewerkt aan employer branding. Na twee professionele en leuke filmdagen mag het resultaat er zijn! Zeker een aanrader voor ieder die wat wilt verfilmen."
Juliette Waard - HelloContainer
Lees verder
"Fijne samenwerking met DDE voor de nieuwe corporate video van HelloContainer! Service is super, kleine aanpassingen achteraf waren ook geen enkel probleem. Video's zijn erg professioneel geworden! Ook hele mooie foto's van de opening van ons nieuwe kantoor ontvangen."
Johan Eekma - Carrièrepoort
Lees verder
"Erg prettige ervaring met de opzet van een beeldbank samen met DDE. Veel initiatief, gestructureerde aanpak en ze denken fijn mee bij de vormgeving van foto's en video's. Erg professioneel eindresultaat, blij mee!"
Igor Kint - Lenger Seafoods
Lees verder
“Dit jonge bescheiden team blinkt uit in een sterk technische aanpak en strategisch meedenken, mooie combi! Wij gaan meer projecten met hun opstarten.”
Previous
Volgende

Met ons aan de slag voor een professionele uitstraling met bedrijfsvideo's?

Vinden we leuk! Je kan ons gerust mailen of bellen. Of neem contact op via ons formulier.

PS we zijn gecertificeerd en verzekerd dronepiloot. Dit betekent dat we ook vanuit de lucht professionele beelden kunnen maken.

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×