Commercial laten maken Middelburg

Wil jij een commercial laten maken over je bedrijf/product in Middelburg? Of het nu gaat om een korte social media advertentie of een langere tv-commercial, de productie van commercials is één van onze specialiteiten. Ons team van strategische en creatieve experts, zet zich graag in om jouw visie tot leven te brengen en jouw bedrijf in Middelburg te laten groeien.

Voor vragen of meer informatie:

Waar kan een Commercial in resulteren?

Een commercial is een effectieve manier om jouw doelgroep kennis te laten maken met jouw product, dienst of merk. Vooral nu in de huidige marketing en reclamewereld. Met een professioneel geproduceerde TV- of online commercial maak je een goede indruk op de kijker. Op deze manier overtuig je de doelgroep om voor jouw product, dienst of merk te kiezen. De productie van een resulterende commercial is een ingewikkeld proces. Het alleen maken en bewerken van beeldmateriaal is niet genoeg. Je hebt ook ervaring en expertise nodig. Daarom adviseren wij jouw om een commercial te laten produceren door een ervaren productiebedrijf.

Commercial  in Middelburg laten maken door een ervaren productiebedrijf

DDE is een vakkundig productiebedrijf. Wij hebben veel ervaring in het maken van commercials. Wij hebben de vaardigheden om jouw boodschap effectief op de doelgroep over te brengen. Ook zijn we ervaren in het maken van concepten en scripts. Maar ook in het casten van de juiste acteurs en het bewerken van beelden. Hiermee maken wij een sterke commercial die de aandacht van de doelgroep pakt en deze vasthoud. Wij ondersteunen bij het kiezen van de juiste stijl, toon en inhoud. Zo maken we een manier om jouw boodschap het effectiefst over te brengen op jouw doelgroep. Kies je voor ons kiest om jouw commercial te laten maken? Dan zorgen wij voor een kwalitatieve commercial die jouw bedrijf professioneel vertegenwoordigt.

Bekijk hier ons werk

Hoe wordt een commercial geproduceerd? 

Als eerst proberen wij jouw doelgroep te achterhalen en besluiten welke boodschap de commercial over moet brengen. Op basis van jouw doelen en wensen maken we een concept en een script. Als er een overeenstemming is gaan wij acteurs casten en plannen we de opnamedagen. Tijdens deze opnamedagen maken wij de beelden op basis van het script. Deze beelden bewerken we door het toevoegen van effecten en muziek. Vervolgens presenteren wij de commercial voor eventuele feedback en uiteindelijk een goedkeuring.

Of het nu gaat om een korte social media advertentie of een langere tv-commercial, een professioneel geproduceerde video kan een grote impact hebben op hoe jouw bedrijf wordt bekeken. Hiermee hebben we verschillende klanten in Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×