Commercial laten maken Vlissingen

Heb jij een bedrijf in Vlissingen en wil je daar een commercial over maken? Of het nu gaat om een korte social media advertentie of een langere tv-commercial, de productie van commercials is één van onze expertise. Ons creatief en strategisch team wilt jou graag helpen om jouw visie tot leven te brengen en jouw bedrijf in Vlissingen te onderscheiden van de concurrentie.

Voor vragen of meer informatie:

Waarom een commercial laten maken?

Een commercial is een effectief marketinginstrument om jouw product, dienst of merk bij je doelgroep te presenteren. Vooral in de huidige wereld van marketing en reclame. Laat een goede indruk achter op jouw publiek met professionele tv- en online commercials. Op deze manier overtuig jij je doelgroep om voor jouw product, dienst of merk te kiezen. Het produceren van een effectieve commercial is een complex proces. Er is meer nodig dan alleen het maken en bewerken van beeldmateriaal. Je hebt hier ook ervaring en expertise bij nodig. Daarom adviseren wij je ook om je commercial te laten maken door een professioneel productiebedrijf als DDE.

Commercial laten maken in Vlissingen door DDE

DDE is gespecialiseerd in het maken van commercials. Wij beschikken over de kennis en vaardigheden om jouw boodschap effectief over te brengen op de doelgroep. Door onze ervaring weten wij hoe we een sterk concept en script moeten maken. Dit geldt ook voor de  beeldbewerking en voor het casten van de juiste acteurs. Op deze manier produceren wij een commercial die de aandacht van jouw doelgroep pakt en vasthoudt. Wij ondersteunen bij het uitkiezen van de juiste stijl, toon en inhoud. Zo creëer je een commercial die jouw boodschap op een pakkende manier bij de doelgroep brengt. Wil je ons jouw commercial laten maken? Wij produceren een effectieve commercial die jouw bedrijf professioneel vertegenwoordigt.

Bekijk hier ons werk

Hoe produceren wij een commercial?

Het proces begint met het onderzoeken wat je doelgroep is. Daarna maken we een beslissing over welke boodschap we willen vertellen. Dan schrijven we een script en maken we een concept op basis van je doelen en wensen. Als deze zijn goedgekeurd casten we de acteurs en kiezen we een opnamedatum. Tijdens de opnamedagen wordt jouw commercial opgenomen volgens het script. Aan de beelden die we maken voegen we effecten en muziek toe. Het product wat hieruit komt, presenteren wij om zo feedback te ontvangen en te komen tot een definitief eindproduct

Of het nu gaat om een korte social media advertentie of een langere tv-commercial, een professioneel geproduceerde video kan er voor zorgen dat de doelgroep een positiever beeld krijgt over jouw bedrijf. Hiermee hebben we verschillende klanten in Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×