Commercial laten maken Zeeland

Heb jij een Zeeuws bedrijf en wil je daar een commercial over laten maken? Of het nu gaat om een korte social media advertentie of een langere tv-commercial, wij hebben veel ervaring in de productie van commercials. Ons strategisch en creatief team zet zich graag in om jouw visie tot leven te brengen en om jouw bedrijf in Terneuzen op te laten vallen tussen de concurrentie.

Voor vragen of meer informatie:

Waarom zou ik een commercial laten maken voor mijn bedrijf in Zeeland?

Commercials zijn een effectieve manier om jouw product, dienst of merk bij je doelgroep binnen en buiten Zeeland te introduceren. Zeker in de huidige wereld van marketing en reclame. Maak indruk op jouw publiek met professioneel geproduceerde tv- en online commercials. Op deze manier overtuig je, je doelgroep om voor jouw product, dienst of merk te kiezen. Het creëren van een effectieve commercial is alles behalve makkelijk. Het alleen maken en bewerken van beeldmateriaal is niet genoeg. Ervaring en expertise komt hier ook bij kijken. Om deze reden raden we je aan om een ervaren productiebedrijf zoals DDE in te schakelen om je commercial te laten produceren.

Commercial laten maken in Zeeland door een professioneel productiebedrijf

DDE is een professioneel productiebedrijf en heeft veel ervaring met het maken van commercials. Wij hebben de benodigde kennis en vaardigheden om een commercial te maken die jouw boodschap aan de doelgroep verteld. Wij weten ook hoe je een goed concept en script maakt. Ook het casten van de juiste acteurs en beeldbewerking is voor ons geen probleem. Met  deze ingrediënten ontstaat er een krachtige commercial die jouw verhaal op een pakkende wijze bij de doelgroep brengt. Wij helpen je bij het kiezen van een stijl, toon en inhoud die goed aansluit bij je bedrijf. Zo bouwen we aan een zo effectief mogelijke commercial om jouw doelgroep te overtuigen. Wil je ons jouw commercial laten maken? Wij voorzien je van een commercial die past bij jouw bedrijf en deze professioneel vertegenwoordigen

Bekijk hier ons werk

Hoe maken wij een commercial?

Eerst gaan we de doelgroep achterhalen en bedenken welke boodschap de commercial moet vertellen. Er word op basis van jouw doelen en wensen een concept en een script gemaakt. Als je hiermee akkoord bent gegaan, beginnen we met het casten van acteurs en plannen we een opnamedatum. We maken beelden op basis van het gemaakte script. Aan deze beelden voegen we effecten en muziek toe. Daarna presenteren wij de commercial en verwerken wij de feedback totdat jij akkoord gaat

Of het nu gaat om een korte social media advertentie of een langere tv-commercial, een professioneel geproduceerde video kan een grote impact hebben op hoe jouw bedrijf wordt gezien door de doelgroep. Hiermee hebben we verschillende klanten in Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×