Hoe helpen commercials om jouw boodschap over te brengen?

Een goede commercial video heeft een aantrekkelijke verhaallijn, bevat visuele elementen bevatten en maakt gebruik van geluidseffecten en muziek om de aandacht van het publiek te trekken en vast te houden. Commercials kunnen ook helpen bij het opbouwen van een emotionele band met het publiek door in te spelen op hun gevoelens en verlangens. Dit kan het gevoel van saamhorigheid vergroten, sympathie opwekken en de betrokkenheid van het publiek bij het merk vergroten. Een commercial video heeft een creatieve boodschap die bij de kijker blijft hangen. 

Commercial Video

Het maken van een commercial productvideo sketch reclamevideo bedrijfsfilm pakken wij met onze eigen crew en apparatuur van A tot Z op!

Voorbeelden van commercial video's

Wij houden van het maken van commercial video’s. Hier komt alles van het vak samen. Het strategische en het creatieve. Hierbij maak je verhaal. Het team gaat aan de slag met storytelling en werkt dit vaak uit in een script en planning. Zo zijn we ook aan de slag gegaan voor de Architecten Alliantie. Een huis met een verhaal. En ook hebben we een commercial video voor Kijk op Drank gemaakt. Een brandvideo waar het genieten van 0 tot 100% in terug komt. Als we zelf iets communiceren willen we dit ook origineel doen. Toen we voor het eerst in kantoor gingen hebben we hier een sketch voor gemaakt. Een verdwaalde Stijn bij zijn eerste werkdag, kijk zelf maar.

Wat zeggen anderen over ons?

Marcel van der Hart - Sinkegroep
Lees verder
“Complimenten voor DDE. Vanaf plot tot productie was er een fijne samenwerking, met een inspirerende en professionele bedrijfsvideo als resultaat. Namens Sinkegroep dank voor jullie productie, ga zo door!”
Kevin de Jong - Pliant
Lees verder
"Samen met DDE hebben we gewerkt aan employer branding. Na twee professionele en leuke filmdagen mag het resultaat er zijn! Zeker een aanrader voor ieder die wat wilt verfilmen."
Juliette Waard - HelloContainer
Lees verder
"Fijne samenwerking met DDE voor de nieuwe corporate video van HelloContainer! Service is super, kleine aanpassingen achteraf waren ook geen enkel probleem. Video's zijn erg professioneel geworden! Ook hele mooie foto's van de opening van ons nieuwe kantoor ontvangen."
Johan Eekma - Carrièrepoort
Lees verder
"Erg prettige ervaring met de opzet van een beeldbank samen met DDE. Veel initiatief, gestructureerde aanpak en ze denken fijn mee bij de vormgeving van foto's en video's. Erg professioneel eindresultaat, blij mee!"
Igor Kint - Lenger Seafoods
Lees verder
“Dit jonge bescheiden team blinkt uit in een sterk technische aanpak en strategisch meedenken, mooie combi! Wij gaan meer projecten met hun opstarten.”
Vorige
Volgende

Met ons aan de slag voor een unieke boodschap met een commercial?

Vinden we leuk! Je kan ons gerust mailen of bellen. Of neem contact op via ons formulier.

PS een keertje sparren kost 0 euro. We komen graag met nieuwe inspiratie en ideeën. 

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×