“De Digitale Etalage” heet vanaf nu “DDE – Video Agency”

Het begin van De Digitale Etalage

Op 1 oktober 2020 werd ons bedrijf ingeschreven in het Handelsregister onder de naam “De Digitale Etalage”. Het destijds brede dienstenpakket omvatte onder meer het maken van marketing- strategische documenten, huisstijlen, websites, bedrijfsvideo’s en -foto’s. Door de krachtige combinatie van strategisch en creatief denken groeide het aantal tevreden opdrachtgevers snel.

De Digitale Etalage groeit door

Begin 2021 werd steeds duidelijker waar onze grootste passie en kracht ligt: video productie. Niets is mooier dan het overbrengen van een boodschap door middel van filmische beelden. Daarom werd besloten dat ons bedrijf zich enkel nog hier op zou focussen.

De Digitale Etalage wordt DDE

Sindsdien zijn we dé video agency die strategie en creativiteit combineert om professionele video’s te leveren die bedrijven helpen hun doelen te behalen. Wij streven naar inspiratie, verbinding en authenticiteit in audiovisuele content. Begin 2023 veranderen wij onze naam naar DDE.

De tagline “Video Agency”

Om onze kernactiviteiten beter te communiceren hebben we de tagline “Video Agency” toegevoegd. Wij zijn er om merken te helpen hun missie waar te maken. Dit doen we vanuit ons specialisme. Het is onze taak om professionele videos te leveren om zo bedrijven te helpen hun doelen te behalen.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

Vrijblijvend een voorstel voor videocontent?

Contact

Stijn Langedijk

Meer artikelen

Een productvideo laten maken is de sleutel tot het succesvol presenteren van jouw product aan...
Wil jij een aftermovie laten maken? Een aftermovie is niet zomaar een video; het is...
Wil jij een instructievideo laten maken? Instructievideo’s maken complexe informatie begrijpelijk en overtuigend. Ze zijn...
×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×