De drie contentstrategieën van MrBeast die je kan gebruiken voor jouw video content

De manier hoe mensen video content bekijken verandert op dit moment heel snel. De focus bij het bekijken van content wordt bijvoorbeeld steeds korter. Wat kunnen we leren van de grootste creators ter wereld, zoals MrBeast? MrBeast is een populaire YouTuber met meer dan 150 miljoen volgers. Zijn succes is te danken aan zijn creativiteit en hij weet heel goed hoe hij de aandacht van publiek vasthoudt doormiddel van zijn video content strategie. Er zijn drie strategieën van MrBeast die je als bedrijf of merk kan toepassen op jouw video content.

1: Snelle overgangen

Wat je gelijk terugziet in de video’s van MrBeast is zijn snelle overgangen. Dit betekent het snel schakelen tussen verschillende camerahoeken en shots om een snel, energiek effect te creëren. Deze techniek houdt de kijker betrokken en betrokken bij de video. Wij als filmmakers passen deze snelle overgangen en korte shots toe om ervoor te zorgen dat de kijker van begin tot eind betrokken blijft bij de video. Het is een belangrijk onderdeel van een succesvolle video content strategie.

2: Storytelling

Een andere belangrijke contentstrategie die Mr Beast gebruikt, is storytelling. Door storytelling kunnen kijkers een emotionele verbinding maken met het verhaal en zich meer betrokken voelen bij het product of de dienst die wordt gepromoot. Wij als video agency houden rekening met het publiek en hun interesses om ervoor te zorgen dat het verhaal dat wordt verteld, resoneert met de kijker. Om een video te maken met storytelling denken we graag met je mee.

3: Doel van de video

Mr Beast is bekend om zijn unieke concepten. Het orginele idee, het concept en de reden waarom de video wordt gemaakt zijn de factoren die bepalen hoe succesvol een video is. Dit is de reden waarom we eerst focussen op het concept en de strategie voordat we aan de slag gaan met de opnames.

Contentstrategieën toepassen op video content

Video is een krachtige tool om te laten zien wat jouw bedrijf doet. Maar het is uiteindelijk de strategie en het concept dat de video succesvol maakt. Het verhaal maakt het publiek geïnspireerd en betrokken bij de video. En de snelle overgangen zorgen dat de kijker aandacht blijft houden. Mede door het gebruik van deze drie contentstrategieën maken we video content dat boeit en raakt.

Voorbeelden van video content zien? Bekijk dan hier ons werk en ontdek hoe we onze video content strategieën toepassen!

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

Vrijblijvend een voorstel voor videocontent?

Contact

Stijn Langedijk

Meer artikelen

In de wereld van digitale marketing is het gebruik van videocontent een essentiële strategie geworden...
In dit artikel delen we 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het creëren...
In dit artikel delen we 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het creëren...
×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×