Drone video laten maken

Je wilt een drone video laten maken voor jouw bedrijf? Drone video’s zijn een geweldige manier voor bedrijven om hun merk te promoten en hun producten of diensten op een unieke manier te presenteren. Met de opkomst van drone-technologie kunnen bedrijven nu adembenemende luchtopnames maken die voorheen onmogelijk waren. Ons team van DDE heeft hierin veel ervaring en wilt jou hier graag in helpen. We hebben de nodige verzekeringen en certificaten om met een drone te vliegen. Onze piloten weten precies wat ze moeten doen om de beste beelden te maken. Wil je ons jouw dronevideo laten maken? Hieronder vind je meer informatie.  

Ontdek de meerwaarde van drone beelden

Steeds meer bedrijven en particulieren ontdekken de meerwaarde van drone video’s. En dat is niet zo gek, want met een drone kun je unieke beelden maken die je vanaf de grond niet kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld een evenement vanuit een heel ander perspectief vastleggen, een gebouw of bedrijfspand in beeld brengen, of de voortgang van een bouwproject laten zien. Het laten maken van een drone video voor je bedrijf draagt zo bij aan een positieve merkbeleving. Ook voor bijvoorbeeld een makelaar kan het laten maken van een drone video van onschatbare waarde zijn. Je kunt zo een complete indruk geven van een woning en de omgeving, waardoor potentiële kopers een veel beter idee krijgen van wat er mogelijk is. Zo vergroot je de kans op een succesvolle verkoop.

Drone video laten maken door gecertificeerd bedrijf

Wil je een drone video laten maken? Dan is het belangrijk om een gecertificeerd bedrijf zoals DDE in te schakelen om jouw drone video te laten maken. Dit betekent dat het bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen die gesteld worden aan het vliegen met drones. Een gecertificeerd bedrijf beschikt over de juiste vergunningen en verzekeringen en heeft ervaren piloten in dienst. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat beschikt over professionele apparatuur, zodat de kwaliteit van de beelden optimaal is. Als je ons kiest om je drone video door te laten maken, dan kies je voor kwaliteit, expertise en een professionele aanpak. Je kunt erop vertrouwen dat je drone video tot in de puntjes verzorgd wordt en een waardevolle toevoeging zal zijn voor je bedrijf of project.

Drone video laten maken? Zo gaan wij te werk

Bij DDE kun je gemakkelijk een drone video laten maken. We doorlopen samen een aantal stappen om ervoor te zorgen dat je de perfecte video krijgt. Allereerst hebben we een gesprek om te bespreken wat voor soort video je voor ogen hebt en wat je wensen zijn. Vervolgens kijken we naar de locatie waar de opnames plaatsvinden en of er eventuele vergunningen nodig zijn. Op de dag van de opnames zorgen wij dat de drone opgesteld wordt en dat de opnames gemaakt worden. Na afloop monteren we de beelden tot een professionele drone video. Je ontvangt de video in het gewenste formaat, zodat je deze kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je website, social media of promotiemateriaal. Naast het maken van op zichzelf staande drone video’s, kun je er ook voor kiezen om beelden te laten verwerken in bijvoorbeeld een bedrijfsfilm. Hierdoor voeg je unieke en dynamische beelden toe aan je film, waarmee je de aandacht van je publiek trekt en je de kijker blijft boeien. Bij DDE ben je ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar manieren om beelden te integreren in andere soorten video’s.

Of het nu gaat om een promotievideocommercial of bedrijfsfilm, dronevideo’s zorgen ervoor dat jouw video’s opvallen ten opzichte van anderen en ze laten een positieve indruk achter op de doelgroep. Hiermee hebben we verschillende klanten in TerneuzenGoesMiddelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen.

Dronevideo laten maken

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

Vrijblijvend een voorstel voor videocontent?

Contact

Stijn Langedijk

Meer artikelen

In de wereld van digitale marketing is het gebruik van videocontent een essentiële strategie geworden...
In dit artikel delen we 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het creëren...
In dit artikel delen we 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het creëren...
×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×