Dronevideo laten maken Middelburg

Wil jij een dronevideo laten maken van jouw bedrijf in Middelburg? Ons team van DDE heeft veel ervaring in het maken van dronevideo’s. Wij beschikken over de nodige verzekeringen en certificaten om met een drone te mogen vliegen. Onze piloten weten precies hoe ze met een drone de beste beelden kunnen maken. Wil je ons jouw dronevideo laten maken? Hieronder vind je meer informatie.

Voor vragen of meer informatie:

De meerwaarde van het laten maken van een dronevideo

Steeds meer bedrijven en particulieren zien de meerwaarde van drone video’s in. Dat is ook logisch, want met drones heb je de mogelijkheid om unieke foto’s maken die je vanaf de grond niet kunt maken. Zo kan je gebeurtenissen vanuit een heel ander perspectief vastleggen, gebouwen en bedrijfspanden visualiseren of de voortgang van bouwprojecten bekijken. Een drone video laten maken zorgt voor een betere merkbeleving van jouw bedrijf. Ook als je bijvoorbeeld makelaar bent kunnen dronevideo’s meerder voordelen bieden. Hierdoor kun je een completer beeld aanbieden van een huis en de omgeving. Zo krijgen potentiële kopers een beter beeld van het huis en de mogelijkheden. Zo is de kans op een verkoop vele malen groter.

Laat je dronevideo maken door een gecertificeerd bedrijf

Als je een dronevideo wilt laten maken is het belangrijk om een gecertificeerd bedrijf zoals DDE in te schakelen. Dit houdt in dat het bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen die gesteld worden aan het vliegen met drones. Een gecertificeerd bedrijf heeft de juiste vergunningen en verzekeringen en heeft ervaren piloten in dienst. Daarnaast is het van belang om te kiezen voor een bedrijf dat gebruik maakt van professionele apparatuur. Zo weet je zeker dat de kwaliteit van de beelden optimaal is. Ben je op zoek naar kwaliteit, expertise en een professionele aanpak? Kies dan voor DDE. Je kunt erop vertrouwen dat je dronevideo tot in de puntjes verzorgd wordt en een waardevolle toevoeging zal zijn voor je bedrijf of project.

Bekijk hier ons werk

Hoe wordt een dronevideo gemaakt?

Bij DDE kun je eenvoudig dronevideo’s maken. Samen zetten we vele stappen om tot de perfecte video te komen. Laat ons allereerst weten wat voor soort video je in gedachten hebt. Daarna controleren wij de opnamelocatie en of er vergunningen voor nodig zijn. Op de opnamedag zetten we een drone op en nemen we de beelden op. Deze beelden bewerken wij tot een professionele dronevideo in het door jouw gekozen formaat. Deze video kan je vervolgens gebruiken op jouw site, sociale media kanalen of voor promotiemateriaal. Naast het maken van losse dronevideo’s, kan je ook de beelden verwerken in bedrijfsvideo’s. Hierdoor voeg je unieke en dynamische beelden aan jouw film toe en trek je de aandacht van de doelgroep. Wij van DDE helpen jouw graag om deze beelden te verwerken in andere soorten video’s

Met een drone maak je unieke beelden vanuit meerdere perspectieven. Zo kan je een beter beeld van jouw bedrijf, gebouw of project geven aan je doelgroep. Hierdoor zal de merkervaring van jouw bedrijf verbeteren. Hiermee hebben we verschillende klanten in Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen.

Dronevideo laten maken Vlissingen

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×