Dronevideo laten maken Terneuzen

Wil jij een dronevideo laten maken van jouw bedrijf in Terneuzen? Ons ervaren team van DDE wilt jou hier graag in helpen. Wij beschikken over de nodige verzekeringen en certificaten om met een drone te mogen vliegen. Onze piloten weten precies wat ze moeten doen om de mooiste beelden te maken. Wil je ons jouw dronevideo laten maken? Hieronder vind je meer informatie.

Voor vragen of meer informatie:

De voordelen van het laten maken van een dronevideo

Steeds meer bedrijven en particulieren zien de toegevoegde waarde van dronevideo’s in. Dat is ook logisch, want met drones heb je de mogelijkheid om unieke beelden vanuit meerde perspectieven te maken. Zo kan je op een unieke manier gebeurtenissen vastleggen, gebouwen en bedrijfspanden visualiseren of de voortgang van bouwprojecten bekijken. Een drone video laten maken bevordert een betere merkbeleving van jouw bedrijf. Ook voor bijvoorbeeld een makelaar kunnen dronevideo’s meerder voordelen met zich meebrengen. Hiermee kun je een completer beeld aanbieden van een huis en de omgeving. Potentiële kopers krijgen op deze manier een beter beeld van het huis en de mogelijkheden. Dit resulteert dan in een grotere verkoopkans.

Je dronevideo’s laten maken door een gecertificeerd bedrijf

Het is belangrijk om een gecertificeerd bedrijf zoals DDE in te schakelen om je dronevideo’s te maken. Een gecertificeerd bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen die gesteld worden aan het vliegen met drones. Het heeft ook de juiste vergunningen en verzekeringen en ervaren piloten in dienst. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat gebruik maakt van professionele apparatuur. Zo weet je zeker dat de beeldkwaliteit optimaal is. Op zoek naar kwaliteit, expertise en een professionele aanpak? Kies dan voor DDE. Je kunt er zeker van zijn dat je dronevideo tot in de puntjes wordt uitgewerkt en een waardevolle toevoeging is aan je bedrijf of project.

Bekijk hier ons werk

Hoe maken wij een dronevideo?

DDE maakt het eenvoudig om dronevideo’s te maken. Samen zetten we vele stappen om de perfecte video te maken. Laat ons eerst weten wat voor soort video je in gedachten hebt. Wij controleren vervolgens de filmlocatie en of er een vergunning nodig is. Op de dag van de shoot zetten we een drone op en nemen wij hiermee de beelden op. Deze beelden worden bewerkt door ons team. Hier komt dan een video uit in het door jouw gekozen formaat. Je kunt deze video vervolgens gebruiken voor jouw website, social media of promotiemateriaal. Je kan deze beelden ook gebruiken in bedrijfsvideo’s. Door unieke en dynamische beelden hieraan toe te voegen, trek je de aandacht van de doelgroep. Ons team van DDE helpt je graag om deze beelden te verwerken in andere soorten video’s

Met een drone maak je unieke beelden vanuit meerdere perspectieven. Zo kan je een beter beeld van jouw bedrijf, gebouw of project geven aan je doelgroep. Hierdoor zal de merkervaring van jouw bedrijf verbeteren. Hiermee hebben we verschillende klanten in Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×