Dronevideo laten maken Vlissingen

Een dronevideo laten maken voor jouw bedrijf in Vlissingen? Het ervaren team van DDE staat voor jou klaar. We hebben de nodige verzekeringen en certificaten om met een drone te vliegen. Onze piloten weten precies wat ze moeten doen om de beste beelden te maken. laat je ons jouw dronevideo maken? Zie hieronder voor details. 

Voor vragen of meer informatie:

Waarom een dronevideo laten maken?

Steeds meer bedrijven en particulieren zien de meerwaarde van dronevideo’s in. Logisch, want met drones kun je vanuit meerdere perspectieven unieke beelden maken. Hiermee leg je gebeurtenissen op een unieke manier vast, visualiseer je gebouwen en bedrijfspanden, zie je de voortgang van bouwprojecten en meer. Door een dronevideo te laten maken, verbeter je de merkervaring van jouw bedrijf. Dronevideo’s hebben ook enkele voordelen voor bijvoorbeeld makelaars. Zo kan je een completer beeld aanbieden van de woning en de omgeving. Zo krijgen potentiële kopers een beter beeld van de woning en de potentie ervan, wat kan leiden tot grotere verkoopkansen. 

Laat DDE je dronevideo maken

Het inhuren van een gecertificeerd bedrijf als DDE voor het maken van je dronevideo’s is essentieel. Gecertificeerde bedrijven voldoen aan de wettelijke eisen om met drones te mogen vliegen. Daarnaast beschikken we over de juiste vergunningen en verzekeringen en hebben we ervaren piloten in dienst. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat gebruik maakt van professionele apparatuur. Zo weet je zeker dat de beeldkwaliteit optimaal is. Ben je opzoek naar kwaliteit, expertise en een professionele aanpak? kies dan voor DDE. Je dronevideo’s worden met een professionele aanpak geproduceerd en zijn gegarandeerd een waardevolle aanwinst voor je bedrijf of project.

Bekijk hier ons werk 

Hoe produceren wij een dronevideo

Bij DDE kun je gemakkelijk een dronevideo laten maken. Om tot de perfecte video te komen, lopen we eerst aan aantal stappen door. Eerst willen wij weten wat jij precies in gedachten hebt en wat je in de video wilt laten zien. Daarna controleren wij de filmlocatie en of er een vergunning nodig is. Op de opnamedag zetten we een drone op en nemen wij hiermee de beelden op. Vervolgens worden deze beelden door ons team bewerkt tot een video in het afgesproken formaat. Vervolgens kan je deze video gebruiken voor jouw website, social media of promotiemateriaal. Deze beelden kan je ook verwerken in jouw bedrijfsvideo. Door deze unieke en dynamische beelden hieraan toe te voegen, trek je de aandacht van de doelgroep. Ons team van DDE helpt je graag om deze beelden te verwerken in andere soorten video’s

Met een drone maak je unieke beelden vanuit meerdere perspectieven. Zo kan je een beter beeld van jouw bedrijf, gebouw of project geven aan je doelgroep. Hierdoor zal de merkervaring van jouw bedrijf verbeteren. Hiermee hebben we verschillende klanten in Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×