Dronevideo laten maken Zeeland

Een dronevideo laten maken voor jouw bedrijf in Zeeland? Ons team van DDE heeft hierin veel ervaring en wilt jou hier graag in helpen. We hebben de nodige verzekeringen en certificaten om met een drone te vliegen. Onze piloten weten precies wat ze moeten doen om de beste beelden te maken. Wil je ons jouw dronevideo laten maken? Hieronder vind je meer informatie.  

Voor vragen of meer informatie:

Waarom zou je een dronevideo laten maken?

Steeds meer bedrijven en particulieren zien de meerwaarde van dronevideo’s in. Logisch, want met drones kun je vanuit meerdere perspectieven unieke beelden maken. Hiermee leg je gebeurtenissen op een unieke manier vast, visualiseer je gebouwen en bedrijfspanden, zie je de voortgang van bouwprojecten en nog veel meer. Door een dronevideo te laten maken, verbeter je de merkervaring van jouw bedrijf. Dronevideo’s hebben ook enkele voordelen voor bijvoorbeeld makelaars. Zo kan je een completer beeld aanbieden van de woning en de omgeving. Zo krijgen potentiële kopers een beter beeld van de woning en de potentie ervan, wat kan leiden tot grotere verkoopkansen. 

Je dronevideo laten maken door DDE

Het inhuren van een gecertificeerd bedrijf als DDE voor het maken van je dronevideo’s is essentieel. Gecertificeerde bedrijven voldoen aan de wettelijke eisen om met drones te mogen vliegen. Daarnaast beschikken we over de juiste vergunningen en verzekeringen en hebben we ervaren piloten in dienst. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat gebruik maakt van professionele apparatuur. Zo weet je zeker dat de beeldkwaliteit optimaal is. Ben je opzoek naar kwaliteit, expertise en een professionele aanpak? kies dan voor DDE. Je dronevideo’s worden met een professionele aanpak geproduceerd en zijn gegarandeerd een waardevolle aanwinst voor je bedrijf of project. 

Zo maken wij een dronevideo

Als je op een makkelijke manier een dronevideo wilt opnemen, dan heb je DDE nodig. In meerdere stappen zorgen wij ervoor dat jij de perfecte dronevideo hebt. Om tot daar te komen willen wij eerst weten wat jij precies in gedachten hebt en wat je in de video wilt laten zien. Daarna controleren wij de filmlocatie en of er een vergunning nodig is. Op de opnamedag zetten we een drone op en nemen wij hiermee de beelden op. Deze beelden worden vervolgens door ons team gemonteerd tot een video in het afgesproken formaat. Deze video kan je gebruiken voor jouw website, social media of promotiemateriaal. Deze unieke en dynamische beelden kan je ook aan je bedrijfsfilm toevoegen. Zo trek je de aandacht van de doelgroep. DDE helpt je graag om deze dronevideo’s te verwerken in andere video’s.

Met een drone maak je unieke beelden vanuit meerdere perspectieven. Zo kan je een beter beeld van jouw bedrijf, gebouw of project geven aan je doelgroep. Hierdoor zal de merkervaring van jouw bedrijf verbeteren. Hiermee hebben we verschillende klanten in Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×