Promotiefilm Breda

Wil jij je bedrijf in Breda op een professionele manier presenteren aan de doelgroep en hier een positieve indruk achter laten? Dan is een promotiefilm hetgeen wat je bedrijf in Breda nodig heeft. Ons team van DDE heeft veel ervaring met de productie van promotiefilms en staat altijd klaar om jouw hierbij te helpen. Lees verder voor meer informatie.

Voor vragen of meer informatie:

Waarom een promotiefilm laten maken voor mijn bedrijf in Breda?

Met een promotiefilm zorg je ervoor dat jouw bedrijf en zijn producten/diensten opvallen bij de doelgroep. Het is een professionele manier om je bedrijf te presenteren. Het is bewezen dat je op deze manier je klantenkring uitbreidt. Mensen houden namelijk van bewegende beelden en dus kan je met een promotiefilm de conversie tot wel 80% verhogen. Ja je leest het goed: 80%! Kortom als je je klantenkring wilt uitbreiden en je bedrijf wilt laten opvallen tussen de rest is een promotiefilm een absolute must.

Schakel een professioneel productie bedrijf in voor je promotiefilm

Het is natuurlijk mogelijk om zelf een poging te doen om een promotiefilm te maken. Wij van DDE adviseren dan toch om professionals dit voor je te laten doen. Wij van DDE hebben veel ervaring met het maken van promotiefilms en wij weten precies welke stappen we moeten zetten om uiteindelijk tot een professioneel eindproduct te kunnen komen. Omdat wij over die nieuwste technologieën en apparatuur beschikken kunnen wij beelden maken van de hoogste kwaliteit. Laat je ons jouw promotiefilm produceren? Dan kan je jezelf ervan verzekeren dat je een film terug krijgt waarmee jij de merkbekendheid van je bedrijf verbeterd. Het gehele proces wordt door ons verzorgt. Van het bedenken van een passen script tot aan het bewerken van de gemaakte beelden. Op deze manier kan jij je focussen op je normale werk en hoef je jezelf niet druk te maken.

Bekijk hier ons werk

Het productieproces van een promotiefilm

Als eerst gaan we overleggen over wat je met de promotiefilm wilt vertellen en wie je ermee wilt bereiken. Daarmee kunnen we een passen script maken en een effectieve boodschap bedenken die de aandacht van jouw doelgroep zo effectief mogelijk vastpakt. Vervolgens zoeken we naar een geschikte filmlocatie en figuranten. Dan gaan we naar de opnamedagen, hierin maken we de beelden volgens het script. Deze beelden worden in de post-productiefase bewerkt tot een professioneel eindproduct die het verhaal van jouw bedrijf zo effectief mogelijk overbrengt op de doelgroep. Dit eindproduct leveren wij vervolgens bij je af in het afgesproken formaat zodat je deze gelijk kan gebruiken om je bedrijf te presenteren.

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een promotiefilm die door een professioneel productiebedrijf zoals DDE geproduceerd is, kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf in Breda, dienst of product aankijkt.

We hebben al verschillende bedrijven in Breda, Rotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen hiermee geholpen.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×