Promotiefilm laten maken Brabant

Overweeg jij om een promotiefilm te laten maken in Brabant? Kijk dan niet verder dan DDE. Een promotiefilm is een sterk marketingstool om jouw bedrijf te promoten. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een goede en professionele promotiefilm is voor jouw bedrijf of organisatie. 

Voor vragen of meer informatie:

Waarom een promotiefilm laten maken 

In de dynamische wereld van vandaag is het steeds lastiger om op te vallen tussen je concurrenten. Door het laten maken van een promotiefilm in Brabant ben je altijd een stapje voor op je concurrenten. Door het laten maken van een promotiefilm kun je als bedrijf goed de bedrijfscultuur laten zien en kun je makkelijk je doelgroep aanspreken. Een promotiefilm biedt een emotionele connectie voor de kijker en het komt professioneel en betrouwbaar over voor de kijker. Met het laten maken van een promotiefilm kunnen de conversie met maar liefst 80% verhogen! 

Laat je promotiefilm door professionals maken 

Je zou natuurlijk zelf aan de slag kunnen gaan met het maken van een promotiefilm, maar wij weten uit ervaring dat dat vaak niet zo goed is als het laten maken door professionals. Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise. We hebben een creatieve visie en weten precies hoe we een professioneel op maat gemaakte promotiefilm moeten maken. Wij beschikken over moderne en de juiste apparatuur. Als je voor professionals kiest scheelt je natuurlijk ook veel tijd en moeite. Je bent bij ons verzekerd van een goede, professionele en op maat gemaakte promotiefilm.  

Bekijk hier ons werk

Het proces van een promotiefilm laten maken

Als je hebt besloten een promotiefilm te laten maken door DDE, start er een proces. Eerst gaan we graag met je in gesprek om jouw doelen en ideeën te bespreken. Vervolgens gaan we opzoek naar een geschikte locatie en acteurs voor de promotiefilm. Wij maken op de opnamedag meerdere shots en beelden, zodat we het perfect beeld hebben. In de post-productie fase monteren we de beelden en het geluid, zodat er een mooi eindresultaat volgt. Tot slot leveren wij de promotiefilm af,  zodat jouw bedrijf of organisatie de promotiefilm kan uploaden en kan verspreiden. 

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een Promotiefilm die door professionals geproduceerd is, kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf, dienst of product aankijkt.

Hiermee hebben we verschillende klanten in BredaRotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen. 

 

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×