Promotiefilm laten maken Flevoland

Zou jij een promotiefilm willen laten maken in Flevoland? Dan is DDE de ideale keuze voor jouw bedrijf of organisatie. Een promotiefilm is een handig marketingtool om jouw doelgroep professioneel aan te bespreken. 

Voor vragen of meer informatie:

het nut van een promotiefilm laten maken 

Het laten maken van een promotiefilm kent vele voordelen voor een bedrijf of organisatie. een promotiefilm kan een boodschap gemakkelijk en interessant overbrengen aan jouw doelgroep. Mensen onthouden visuele communicatie langer en zijn eerder aangetrokken tot jouw boodschap. Het onderscheid jou bedrijf ook van de concurrentie, een promotiefilm heeft namelijk een onderscheidend vermogen, en het versterkt het bedrijfsimago. Met het laten maken van een promotiefilm kunnen de conversie met maar liefst 80% verhogen!  

Laat je promotiefilm door professionals maken 

Je kunt er als bedrijf natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het maken van een promotiefilm, maar wij weten uit ervaring dat het eindresultaat dan vaak minder goed is. Wij bij DDE beschikken over jarenlange ervaring en expertise en kennen alle fijne kneepjes van het maken van een promotiefilm. Wij beschikken tot de nodige apparatuur en de nodige vaardigheden. Het scheelt je natuurlijk ook veel tijd en moeite als bedrijf of organisatie.

Bekijk hier ons werk

Het proces van een promotiefilm laten maken

Als je besloten hebt een promotiefilm te laten maken in Flevoland door DDE, startten we met een bepaald proces. Als eerst willen we graag met jou de doelstellingen en mogelijkheden bespreken. Vervolgens kiezen we een geschikte tijd en locatie uit voor de draaidag. Op de draaidag zelf schieten we meerdere beelden, zodat we uiteindelijk het optimale beeld en geluid hebben. In de post-productiefase monteren we alle beelden en zorgen we voor een mooi eindresultaat. Ten slotte sturen we je de promotiefilm op, zodat je de promotiefilm gemakkelijk kunt delen met je doelgroep.  

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een Promotiefilm die door professionals geproduceerd is, kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf, dienst of product aankijkt.

Hiermee hebben we verschillende klanten in BredaRotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen. 

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×