Promotiefilm laten maken Friesland

Zou jij graag een professionele promotiefilm willen laten maken in Friesland? Kijk dan niet verder dan DDE. Wij helpen je graag met het laten maken van een promotiefilm voor jouw bedrijf of organisatie. Een promotiefilm helpt je om je doelgroep op een professionele en effectieve manier te bereiken. 

Voor vragen of meer informatie:

Het nut van een promotiefilm laten maken 

In een snel veranderde wereld van vandaag is het steeds moeilijker om je te onderscheiden van je concurrenten. Door te investeren in een promotiefilm te laten maken in Friesland neem je een voorsprong om je concurrentie. Een professionele promotiefilm versterkt je merkimago en geeft uitstraling aan je bedrijf. Een promotiefilm zorgt voor een emotionele verbinding met je doelgroep en Met het laten maken van een promotiefilm kunnen de conversie met maar liefst 80% verhogen! 

Laat je promotiefilm door professionals maken 

Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het maken van een promotiefilm, maar wij weten uit ervaring dat het eindresultaat dan vaak minder is. Bij DDE beschikken we over jarenlange ervaring en expertise. Wij hebben de modernste apparatuur en hebben een creatieve visie. Bij DDE weten precies hoe we een professionele promotiefilm voor jou op maat kunnen maken. Wij zijn experts op het gebied van storytelling, dus wij weten precies hoe we jouw boodschap optimaal kunnen overbrengen aan je doelgroep. Bovendien kost het je ook veel tijd en moeite. 

Bekijk hier ons werk

Het proces van een promotiefilm laten maken

Als je ervoor hebt gekozen om een promotiefilm door DDE te laten maken in Friesland, start er een proces. Ten eerste bespreken we graag alle doelstellingen en mogelijkheden voor jouw promotiefilm. Wij kiezen dan een geschikte tijd en locatie. Op de filmdag schieten we meerde beelden voor het optimale beeld en geluid. In de post-productiefase monteren we alle beelden voor het optimale eindresultaat. Ten slotte sturen we je het eindproduct op, zodat jij je professionele promotiefilm kunt delen met je doelgroep.

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een Promotiefilm die door professionals geproduceerd is, kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf, dienst of product aankijkt.

Hiermee hebben we verschillende klanten in BredaRotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen. 

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×