Promotiefilm laten maken Groningen

Zou jij wel een professionele promotiefilm willen laten maken in Groningen? Wij bij DDE helpen je graag met het laten maken van een op maat gemaakte promotiefilm. Een promotiefilm kan je helpen je doelgroep op een effectieve en professionele manier te bereiken.  

Voor vragen of meer informatie:

Waarom een promotiefilm laten maken 

Tegenwoordig is het steeds moeilijker geworden om je te onderscheiden van je concurrenten. Met een promotiefilm neem je een voorsprong op je concurrentie en versterk je je merkimago. Een professionele promotiefilm zorgt voor een emotionele verbinding met je doelgroep en verhoogd de zichtbaarheid. Met het laten maken van een promotiefilm kunnen de conversie met maar liefst 80% verhogen! 

Laat je promotiefilm door professionals maken 

Je kunt er voor kiezen om zelf een promotiefilm te maken, maar wij weten uit ervaring dat het eindresultaat dan vaak minder goed is. Wij bij DDE beschikken over jarenlange expertise en ervaring. Wij hebben een creatieve visie en zijn experts op het gebied van storytelling, waardoor we precies weten hoe we jouw boodschap optimaal kunnen overbrengen op je doelgroep. Bovendien beschikken over de modernste apparatuur, waardoor we jouw promotiefilm naar een hoger niveau kunnen tillen. Het kost je uiteraard ook veel tijd en moeite. 

Bekijk hier ons werk

Het proces van een promotiefilm laten maken

Als je dan hebt besloten een professionele promotiefilm te laten maken door DDE, start er een bepaald proces. Allereerst bespreken we graag de mogelijkheden en doelstellingen van de promotiefilm. Wij kiezen een geschikte datum en locatie uit om te filmen. Op de draaidag schieten we meerdere beelden voor het optimale beeld en geluid. In de post-productiefase monteren we alle beelden en zorgen we voor een mooi eindresultaat. Ten slotte sturen we jouw professionele promotiefilm op, zodat jij je promotiefilm kunt delen met je doelgroep. 

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een Promotiefilm die door professionals geproduceerd is, kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf, dienst of product aankijkt.

Hiermee hebben we verschillende klanten in BredaRotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen. 

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×