Promotiefilm laten maken Limburg

In de bruisende wereld van bedrijven en organisaties is een doeltreffende promotiefilm vaak de sleutel tot succes. Wij zijn de ideale partner voor jouw bedrijf of organisatie. Wij maken op maat gemaakte promotiefilms waar we jouw bedrijfsverhaal op professionele wijze in beeld brengen.

Voor vragen of meer informatie:

Waarom een promotiefilm laten maken 

In de huidige tijd is het soms lastig om als bedrijf of organisatie op te vallen tussen al je concurrenten. Een krachtig instrument dat bedrijven en organisaties kunnen gebruiken is het laten maken van een promotiefilm om hun boodschap of bedrijfsimago te verspreiden, en een blijvende indruk achter te laten. Het laten maken van een promotiefilm in Limburg zal het bedrijfsimago versterken, en het biedt een groot concurrentievoordeel. Met behulp van een promotiefilm kun je als bedrijf makkelijk je doelgroep aanspreken op een interessante manier. Het laten maken van een promotiefilm in Limburg geeft een gezicht aan jouw bedrijf of organisatie. 

Laat je promotiefilm maken door professionals 

Als je een promotiefilm wilt laten maken in Limburg raden we je altijd aan om het door professionals te laten doen. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met het maken van een eigen promotiefilm, maar uit ervaring weten wij dat je dat beter aan professionals kan overlaten, zoals DDE. Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise voor een zo professioneel mogelijke promotiefilm voor jou bedrijf of organisatie. Wij beschikken overigens ook over geavanceerde apparatuur en benodigdheden. Wij begrijpen de kunst van storytelling en kunnen jouw boodschap op krachtige wijze over laten brengen. Het kost jouw bedrijf ook tijd om de promotiefilm te maken, terwijl er graag tijd voor maken. 

Bekijk hier ons werk

Het proces van een promotiefilm maken

Als je geïnteresseerd bent in het laten maken van een promotiefilm in Limburg, dan bespreken we graag met jouw je doelgroep en je doelstellingen voor de promotiefilm. We schrijven een ged script en werken de plannen uit. We gaan vervolgens op zoek naar een geschikte locaties en geschikte acteurs die de film tot leven kunnen brengen. We maken op de draaidag verschillende shots om de beste beelden en geluiden vast te leggen. In de post productie fase editen we alle beelden en zorgen we voor een mooi eindresultaat. uiteindelijk leveren we deze af en heb jij een mooie professionele promotievideo voor jouw bedrijf of organisatie. 

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een Promotiefilm die door professionals geproduceerd is, kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf, dienst of product aankijkt.

Hiermee hebben we verschillende klanten in BredaRotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen.

 

Marcel van der Hart - Sinkegroep
Lees verder
“Complimenten voor DDE. Vanaf plot tot productie was er een fijne samenwerking, met een inspirerende en professionele bedrijfsvideo als resultaat. Namens Sinkegroep dank voor jullie productie, ga zo door!”
Kevin de Jong - Pliant
Lees verder
"Samen met DDE hebben we gewerkt aan employer branding. Na twee professionele en leuke filmdagen mag het resultaat er zijn! Zeker een aanrader voor ieder die wat wilt verfilmen."
Juliette Waard - HelloContainer
Lees verder
"Fijne samenwerking met DDE voor de nieuwe corporate video van HelloContainer! Service is super, kleine aanpassingen achteraf waren ook geen enkel probleem. Video's zijn erg professioneel geworden! Ook hele mooie foto's van de opening van ons nieuwe kantoor ontvangen."
Johan Eekma - Carrièrepoort
Lees verder
"Erg prettige ervaring met de opzet van een beeldbank samen met DDE. Veel initiatief, gestructureerde aanpak en ze denken fijn mee bij de vormgeving van foto's en video's. Erg professioneel eindresultaat, blij mee!"
Igor Kint - Lenger Seafoods
Lees verder
“Dit jonge bescheiden team blinkt uit in een sterk technische aanpak en strategisch meedenken, mooie combi! Wij gaan meer projecten met hun opstarten.”
Vorige
Volgende

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×