Promotiefilm laten maken Middelburg

Wil je een professionele promotiefilm laten maken in Middelburg? Dan ben je bij DDE aan het juiste adres. Een promotiefilm is een sterke marketingtool om jouw bedrijf en je boodschap te presenteren aan jouw doelgroep. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van promotiefilms en willen graag voor jouw bedrijf wat betekenen. Meer informatie kan je hieronder vinden.

Voor vragen of meer informatie:

De voordelen van een promotiefilm laten maken

Wil jij als ondernemer jouw product of dienst presenteren bij potentiële klanten? Dan is een  promotiefilm laten maken voor jouw bedrijf in Middelburg de uitkomst. Het maken van een promotiefilm is een fantastische manier om jouw bedrijf op een visuele manier te presenteren. Het is gebleken dat dit een effectieve manier is om snel te laten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. Mensen houden van bewegende beelden. Zo kunnen promotiefilmpjes en -video’s de conversie met wel 80% verhogen. Ja je hebt het goed gelezen. 80%! Kortom, het maken van een promotiefilm is essentieel voor elk bedrijf dat wilt groeien en haar producten en diensten wil presenteren aan de doelgroep.

Je promotiefilm door DDE laten maken?

Je kan natuurlijk zelf een promotiefilm maken. Maar wij raden aan om een videoproductiebedrijf zoals DDE in te huren om dit voor jouw te laten doen. Door onze ervaring weten wij precies wat er nodig is om jouw verhaal in de film te kunnen vertellen . Wij maken gebruik van de nieuwste technologie en apparatuur om beelden van de hoogste kwaliteit te kunnen maken. Als je ons jouw promotiefilm laat produceren ben je verzekerd van een professionele promotiefilm. Deze film trek de aandacht van jouw doelgroep en laat hier een goede indruk achter. Verder bespaar je hierdoor ook veel tijd en moeite. Wij verzorgen het gehele proces, van het maken van een script tot het bewerken van de beelden. In die tijd kan jij in alle rust verder gaan met je werk.

Bekijk hier ons werk

Hoe een promotiefilm wordt gemaakt

We bespreken eerst wat je met de film wilt bereiken en wie je doelgroep is. Met deze informatie maken wij een script dat de boodschap van jouw bedrijf op pakkende wijze overbrengt. Daarna gaan we op zoek naar de juiste locatie en zoeken wij naar acteurs die de film af maken. Op de opnamedag maken we meerdere beelden om het perfecte beeld en geluid vast te kunnen leggen. Daarna gaan we in de post-productie fase de beelden monteren tot een effectieve promotievideo. Als laatst leveren wij de promotiefilm af in het afgesproken formaat zodat jij je bedrijf kunt te promoten.

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een Promotiefilm die door professionals geproduceerd is, kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf, dienst of product aankijkt.

Dit hebben wij al kunnen doen voor verschillende klanten in Breda, Rotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×