Promotiefilm laten maken Noord-Holland

Wil jij een promotiefilm laten maken in Noord-Holland? Kijk dan niet verder dan DDE. Wij helpen u graag met het laten maken van een professionele promotiefilm. Een promotiefilm is een handig hulpmiddel om een boodschap over te brengen aan je doelgroep.  

Voor vragen of meer informatie:

Waarom een promotiefilm laten maken

Mensen zijn visueel ingesteld en voelen zich sneller aangetrokken tot bewegende beelden. Een promotiefilm geeft je doelgroep een beter beeld bij je boodschap en het versterkt je merkimago. Een goed geproduceerde promotiefilm geeft je bedrijf een voorsprong op je concurrenten en het vergroot je zichtbaarheid en bereik. Je kunt met een professionele promotiefilm gemakkelijk je boodschap overbrengen aan de doelgroep. Het laten maken van een promotiefilm kunnen de conversie met maar liefst 80% verhogen! 

Laat je promotiefilm door professionals maken 

Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het maken van een promotiefilm, maar wij weten uit ervaring dat het eindresultaat dan flink minder is. Wij bij DDE beschikken over jarenlange ervaring en expertise. Wij gebruiken de modernste apparatuur en brengen een creatieve flair aan de promotiefilm. Bovendien zijn we experts in storytelling, dus weten we precies hoe we jouw boodschap het beste kunnen verwerken. Het scheelt jouw bedrijf of organisatie bovendien ook veel tijd. 

Bekijk hier ons werk

Het proces van een promotiefilm laten maken

Als je hebt besloten een promotiefilm te laten maken door DDE in Noord-Holland, start er een proces. Allereerst bespreken we graag de doelstellingen en mogelijkheden van de promotiefilm. Wij kiezen een ideale dag en tijd uit voor de promotiefilm. Op de draaidag schieten we meerde beelden voor het optimale beeld en geluid. In de post-productiefase monteren we alle beelden en zorgen we voor een professioneel eindresultaat. Ten slotte sturen we je de promotiefilm op, zodat jij je eigen promotiefilm kunt delen met je doelgroep.  

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een Promotiefilm die door professionals geproduceerd is, kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf, dienst of product aankijkt.

Hiermee hebben we verschillende klanten in BredaRotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen. 

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×