Promotiefilm laten maken Overijssel

Zou jij als bedrijf of organisatie een promotiefilm willen laten maken in Overijssel? Een promotiefilm is een handig hulpmiddel om je boodschap over te brengen aan je doelgroep. Wij bij DDE begrijpen als geen ander hoe belangrijk een goede en professionele promotiefilm kan zijn. 

Voor vragen of meer informatie:

Wat is het nut van een promotiefilm laten maken

Het laten maken van een promotiefilm heeft veel voordelen voor je bedrijf of organisatie. Je kunt met het laten maken van een promotiefilm simpel en professioneel een boodschap met je doelgroep delen. Het visuele aspect van een promotiefilm zorgt ervoor dat de boodschap krachtiger en gedenkaardiger wordt. De doelgroep voelt door het laten maken van een promotiefilm een emotionele verbinding. Het versterkt ook het merkidentiteit van je bedrijf. Je kunt aan je doelgroep laten zien hoe je bedrijf te werk gaat en hoe de werksfeer is. Met het laten maken van een promotiefilm kunnen de conversie met maar liefst 80% verhogen! 

Laat je promotiefilm maken door professionals 

Je kunt als bedrijf of organisatie natuurlijk zelf aan de slag kunnen gaan met een promotiefilm, maar wij weten uit ervaring dat het resultaat dan toch minder goed is. Bij DDE beschikken we over jarenlange ervaring en expertise, en weten we precies wat nodig is voor een professionele promotiefilm. We beschikken ook over alle nodige moderne apparatuur en over bekende trends. Wij weten alles over storytelling en weten precies hoe we jouw boodschap succesvol kunnen over brengen aan je doelgroep. Het laten maken van een promotiefilm scheelt je bovendien ook veel tijd en moeite. 

Bekijk hier ons werk

Het proces van een promotiefilm maken

Als je hebt besloten een promotiefilm te laten maken in Overijssel willen we graag met je rond te tafel om de mogelijkheden en doelstellingen te bespreken. We kiezen een geschikte locatie en tijd om de promotiefilm te filmen. Op de draaidag zelf filmen we verschillende beelden, zodat we uiteindelijk het gewenste beeld en geluid hebben. In de post-productiefase monteren we alle beelden en zorgen we voor een mooi en professioneel eindresultaat. Ten slotte sturen we je het eindresultaat op, zodat je de promotiefilm kunt delen met je doelgroep. 

Of je nu een dienst, product of een heel bedrijf wilt promoten. Een Promotiefilm die door professionals geproduceerd is, kan heel veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw dienst, product of bedrijf aankijkt.

Hiermee hebben we verschillende klanten in BredaRotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×