Promotiefilm laten maken Terneuzen

Wil je voor je bedrijf in Terneuzen een professionele promotiefilm laten maken ? DDE helpt jou graag. Een promotiefilm is een geweldige marketingtool om jouw bedrijf en boodschap aan jouw doelgroep te presenteren. Het maken van promotiefilms is een van onze expertises.  Wij willen op deze manier graag wat voor jouw bedrijf betekenen. Hieronder kan je meer informatie vinden.

Waarom zou je een promotiefilm laten maken?

Een promotiefilm laten maken is de oplossing als jij je bedrijf uit Terneuzen wilt presenteren aan de potentiële doelgroep. Met een promotiefilm kan jij het verhaal van je bedrijf op een visuele manier vertellen. Het is gebleken dat mensen van bewegende beelden houden. Zo kunnen promotiefilmpjes en -video’s de conversie met wel 80% verhogen. Ja je hebt het goed gelezen. 80%! Kortom, het maken van een promotiefilm is essentieel voor elk bedrijf. Met een promotiefilm kan jij je producten en diensten laten zien en onderscheidt je jezelf van de andere bedrijven.

Je promotiefilm laten produceren door professionals

Je kan natuurlijk zelf proberen een promotiefilm te produceren. Maar wij raden aan dit uit te laten besteden aan een professioneel productiebedrijf als DDE. Wij hebben veel ervaring en weten precies hoe je het best je verhaal kunt presenteren. Wij hebben de nieuwste technologie en apparatuur om beelden van de beste kwaliteit te kunnen maken. Als je ons jouw promotiefilm laat produceren kan je van ons een professionele promotiefilm verwachten. Door deze film word de aandacht van de doelgroep getrokken en hier een positieve indruk achtergelaten. Verder bespaar je op deze manier ook veel tijd en moeite. Wij regelen het gehele proces, van het maken van een script tot het bewerken van de beelden. In die tijd kan jij in alle rust je focussen op je werk.

Bekijk hier ons werk

Hoe wij een promotiefilm maken

Als eerst bedenken we wat je met de film wilt bereiken en wie je doelgroep is. Met deze informatie maken wij een script die het verhaal van jouw bedrijf zo effectief mogelijk verteld. Daarna kiezen we een locatie uit en gaan we acteurs casten. Om de perfecte beelden te maken, maken we op de opnamedag meerdere beelden. Daarna gaan we in de post-productie fase de beelden bewerken. Hieruit komt dan een promotiefilm in het afgesproken formaat die wij komen presenteren.

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een Promotiefilm die door professionals geproduceerd is, kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf, dienst of product aankijkt.

Dit hebben we al voor verschillende klanten in Breda, Rotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland kunnen realiseren.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×