Promotiefilm laten maken Vlissingen

Wil je van jouw bedrijf in Vlissingen een promotiefilm laten maken? Een promotiefilm produceren is een van de expertises van DDE. Een promotiefilm is een goedwerkende manier om je doelgroep kennis te laten maken met jouw bedrijf en producten. Wij van DDE willen graag voor jouw bedrijf wat betekenen. Hieronder kan je meer informatie vinden.

Voor vragen of meer informatie:

Welke voordelen heeft een promotiefilm voor jouw bedrijf in Vlissingen?

Promotiefilms zijn de oplossing als jij jouw bedrijf uit Vlissingen wilt voorstellen aan een potentiële doelgroep. Met deze films kan je het verhaal van jouw bedrijf visueel vertellen. Mensen houden van bewegende beelden. Promotiefilmpjes en -video’s kunnen bijvoorbeeld de conversie met wel 80% verhogen. Ja, je leest het goed. 80%! Kortom, het maken van promotiefilmpjes is essentieel voor elk bedrijf. Met een promotiefilm laat je jouw producten en diensten zien en onderscheidt jij je van andere bedrijven.

DDE jouw productievideo laten maken?

Je kunt natuurlijk zelf proberen een promotiefilmpje te maken. Maar we raden aan om een professioneel productiebedrijf zoals DDE hiervoor in te schakelen. We hebben veel ervaring en weten precies hoe we het verhaal van jouw bedrijf het beste kunnen presenteren. We beschikken over de nieuwste technologie en apparatuur om beelden van de beste kwaliteit te produceren. Als je ons de productie van jouw promotiefilm toevertrouwt, kan je van ons een professionele promotiefilm verwachten. In deze film wordt de aandacht van de doelgroep getrokken en wordt hier een positieve indruk achtergelaten. Ook bespaar je op deze manier veel tijd en moeite. Wij verzorgen het gehele proces, van scripting tot beeldbewerking. Gedurende deze tijd kan jij gewoon lekker doorwerken.

Bekijk hier ons werk

Hoe de productie van een promotievideo verloopt

Eerst kijken we wat je met de film wilt bereiken en wie je doelgroep is. Met deze informatie maken we een script dat jouw bedrijfsverhaal zo goed mogelijk vertelt. Daarna kiezen we een locatie uit en gaan we acteurs casten. Om de perfecte beelden te maken, maken we meerdere beelden. Vervolgens bewerken we de beelden in de post-productie fase. Hieruit komt een promotiefilmpje in het afgesproken formaat dat wij aan jouw presenteren.

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een promotiefilm die door professionals geproduceerd is, kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf, dienst of product aankijkt.

Dit hebben we al kunnen realiseren voor verschillende klanten in Breda, Rotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×