Promotiefilm laten maken Zeeland

Wil je een promotiefilm laten maken van jouw bedrijf in Zeeland? Wij van DDE zijn ervaren in het produceren van promotievideo’s. Een promotiefilm is een krachtig marketinginstrument om jouw bedrijf en de producten te presenteren aan de doelgroep. Wij van DDE willen graag jouw bedrijf hierbij helpen. Hieronder kan je meer informatie vinden.

Voor vragen of meer informatie:

Wat zijn de voordelen van een promotievideo?

Wil jij je bedrijf uit Zeeland presenteren aan de doelgroep? Dan is een promotievideo de oplossing. Met deze video’s vertel je op een visuele manier het verhaal van jouw bedrijf. Mensen houden van bewegende beelden. Zo kunnen promotiefilms en -video’s de conversiepercentages met wel 80% verhogen. Ja, je leest het goed. 80%! Kortom, het maken van een promotievideo is essentieel voor elk bedrijf. Onderscheid jezelf van andere bedrijven door jouw producten en diensten te presenteren met een promotievideo.

Schakel een professioneel productiebedrijf in

Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan met het maken van een productiefilm. In dat geval raden wij toch aan om een ervaren productiebedrijf als DDE hiervoor in te schakelen. Ons ervaren team weet heel goed hoe het verhaal van jouw bedrijf het best gepresenteerd kan worden. Om beelden van de hoogste kwaliteit te kunnen maken, maken wij gebruik van de nieuwste technologie en apparatuur. Als je ons jouw promotiefilm laat maken, kan je er zeker van zijn dat wij een professionele film leveren. Hierin trekt jouw bedrijf de aandacht van de doelgroep en laat het een positieve indruk achter. Wij verzorgen de gehele productie, van het maken van het script tot aan de beeldbewerking. Zo bespaar je veel tijd waarin jij je in alle rust kan focussen op je werk.

Hoe maken wij een productiefilm?

Bekijk hier ons werk

Als aller eerst pijlen we wie de doelgroep is en welke boodschap je bij hun wilt achterlaten. Als we dat weten bedenken we een passend script. Daarna zoeken we een locatie uit en gaan we acteurs casten. Om de juiste beelden en geluiden op te nemen, maken we meerdere opnames. Daarna bewerken we de beelden in de post-productie fase. De film die hieruit komt presenteren wij aan jou om uiteindelijk tot een akkoord te komen.

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een promotiefilm die door professionals geproduceerd is, kan veel invloed hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf, dienst of product aankijkt.

We hebben al verschillende klanten in BredaRotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen met het maken van een productiefilm.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×