Promotiefilm laten maken Zuid-Holland

Zou jij een promotiefilm willen laten maken in Zuid-Holland? Dan ben je bij DDE aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen andere hoe belangrijk een goede promotiefilm is. Een promotiefilm is een handig hulpmiddel om als bedrijf je boodschap over te brengen aan je doelgroep.  

Voor vragen of meer informatie:

Waarom een promotiefilm laten maken 

Een promotiefilm is een krachtig hulpmiddel om je boodschap over te brengen aan je doelgroep. De doelgroep voelt zich snel aangetrokken door bewegende beelden. Een promotiefilm zorgt ook voor een blijvende impact. Een professionele promotiefilm kan je onderscheiden van de concurrentie en versterkt je merkimago. Bovendien kunnen de conversie met maar liefst 80% verhogen! 

Laat je promotiefilm door professionals maken 

Je zou natuurlijk zelf aan de slag kunnen gaan met het maken van een promotiefilm, maar wij weten uit ervaring dat het eindresultaat dan vaak minder goed is. Wij bij DDE hebben jarenlange ervaring en expertise. Wij beschikken over moderne apparatuur en beschikken over de benodigde vaardigheden. Wij brengen professionaliteit en innovatie aan je promotiefilm. Het scheelt je als bedrijf natuurlijk ook veel tijd en moeite. Je bent bij ons verzekerd van een goede, professionele en op maat gemaakte promotiefilm.  

Bekijk hier ons werk

Het proces van een promotiefilm laten maken

Zodra je hebt besloten een promotiefilm te laten maken in Zuid-Holland door DDE, start er een proces. Allereerst bespreken we graag de doelstellingen en mogelijkheden voor jouw promotiefilm. Vervolgens kiezen wij een geschikte tijd en locatie uit om te filmen. Op de draaidag zelf filmen we meerde beelden, zodat we uiteindelijk het beste beeld en geluid hebben. In de post-productiefase monteren we alle beelden, zodat we een optimaal eindresultaat hebben. Ten slotte sturen we je de promotiefilm door, zodat jij je professionele promotiefilm kunt delen met je doelgroep. 

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een Promotiefilm die door professionals geproduceerd is, kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf, dienst of product aankijkt.

Hiermee hebben we verschillende klanten in BredaRotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen. 

 

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×