Promotiefilm Rotterdam

Heb je een bedrijf in Rotterdam en wil je deze presenteren doormiddel van een promotiefilm? Het produceren van een promotiefilm is een van onze expertises. Het is een effectieve marketingtool die jouw bedrijf professioneel presenteert en je boodschap overbrengt aan de doelgroep. Wij van DDE willen jou hier graag bij helpen. Hieronder vind je meer informatie. 

Voor vragen of meer informatie:

De voordelen van een promotiefilm voor jouw bedrijf in Rotterdam

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je producten en diensten opvallen bij potentiële klanten. Dan is een promotiefilm hetgeen wat je nodig hebt. Hiermee presenteer jij je bedrijf op een professionele en aantrekkelijke manier aan de doelgroep. Het is bewezen dat dit een effectieve manier is om meer klanten te werven. Mensen zijn gek op bewegende beelden. Zo kan je met een promotiefilm de conversie tot wel 80% verhogen. Ja je leest het goed: 80%!. Kort gezegd een promotiefilm is een absolute must voor elk bedrijf dat zijn merkbekendheid wilt verbeteren en wilt op vallen tussen de rest.

DDE jouw promotiefilm laten produceren?

Je kunt natuurlijk zelf een poging wagen om een promotiefilm te produceren. Maar wij van DDE adviseren je toch om dit te laten doen door een professioneel productiebedrijf zoals DDE. Wij weten precies wat we moeten doen om jouw bedrijf en de producten/diensten hiervan zo effectief mogelijk te presenteren. Wij beschikken over de nieuwste technologieën en apparatuur om de hoogste kwaliteit beelden te produceren. Kies je voor ons om jouw promotiefilm te laten maken? Dan ben je ervan verzekerd dat je een promotiefilm terugkrijgt die de aandacht grijpt van de kijker en hier een positieve indruk achter laat. Wij verzorgen het gehele productieproces, van het maken van een passend script tot aan het bewerken van de door ons gemaakte beelden. In deze tijd kan je in alle rust doorgaan met jouw normale werkzaamheden.

Bekijk hier ons werk

Hoe produceren wij een promotiefilm?

Wij beginnen het proces met een bespreking over wie en wat je wilt bereiken met je promotiefilm. Dan maken wij een passen script wat goed bij jouw bedrijf past. Ook bedenken wij een boodschap waarmee de doelgroep zo effectief mogelijk kennis maakt met je bedrijf. Daarna gaan we opzoek naar een geschikte filmlocatie en casten we geschikte figuranten. Dan komen we bij de opnamedagen. Daarin leggen wij de benodigde beelden en geluiden volgens het script vast. Deze beelden bewerken we vervolgens in het post-productiefase tot een professionele bedrijfsfilm. Deze film leveren wij af in het afgesproken formaat zodat jij hem kan gebruiken om je bedrijf te promoten.

Of je nu een product, dienst of een heel bedrijf wilt promoten. Een promotiefilm die door een professioneel productiebedrijf zoals DDE geproduceerd is, kan veel effect hebben op hoe jouw doelgroep tegen jouw bedrijf in Rotterdam, dienst of product aankijkt.

Hiermee hebben we verschillende klanten in Breda, Rotterdam en Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen in Zeeland geholpen

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×