Hoe helpen social video's jouw bedrijf?

Social media video’s bieden bedrijven een waardevolle manier om hun boodschap over te brengen aan hun doelgroep. Ze zijn een krachtige tool om de betrokkenheid van het publiek te vergroten en complexe informatie op een eenvoudige manier te communiceren. Door social video’s te gebruiken, kunnen bedrijven op een creatieve en effectieve manier hun merk promoten, de betrokkenheid van klanten vergroten en hun verkoop en conversies verhogen. Het is een strategie die kan helpen bij het opbouwen van merkbekendheid, het vergroten van merkloyaliteit en het onderscheiden van het bedrijf van concurrenten.

social media video laten maken

Het maken van een advertentie campagne creatieve boodschap wervingsvideo aftermovie pakken wij met onze eigen crew en apparatuur van A tot Z op!

Voorbeelden van social video's

Voorbeelden van social video’s zijn onder meer korte en pakkende advertenties die op sociale media platforms zoals Facebook, Instagram en TikTok worden weergegeven. Deze advertenties zijn meestal tussen de 15 en 60 seconden lang en bevatten visuele elementen zoals animaties, bewegende beelden en ondertitels om de aandacht van de kijker te trekken. Wij bespreken het doel van je video, bijvoorbeeld het aantrekken van personeel, en maken op basis hiervan videocontent. Zo passen we bijvoorbeeld ook storytelling toe om de kijker mee te nemen in een inspirerend verhaal van een bedrijf. Of we werken met een influencer, acteur of bekende Nederlander. Een voorbeeld is The Neon Company. Als videopartner hebben we content voor advertenties met Tim Douwsma gemaakt. Naast een losse video werken we ook op vaste basis samen met bedrijven, zoals LI sports. Door een vaste samenwerking weet je als je bedrijf dat je continu professionele video’s in je communicatie kan gebruiken. 

Wat zeggen anderen over ons?

Marcel van der Hart - Sinkegroep
Lees verder
“Complimenten voor DDE. Vanaf plot tot productie was er een fijne samenwerking, met een inspirerende en professionele bedrijfsvideo als resultaat. Namens Sinkegroep dank voor jullie productie, ga zo door!”
Kevin de Jong - Pliant
Lees verder
"Samen met DDE hebben we gewerkt aan employer branding. Na twee professionele en leuke filmdagen mag het resultaat er zijn! Zeker een aanrader voor ieder die wat wilt verfilmen."
Juliette Waard - HelloContainer
Lees verder
"Fijne samenwerking met DDE voor de nieuwe corporate video van HelloContainer! Service is super, kleine aanpassingen achteraf waren ook geen enkel probleem. Video's zijn erg professioneel geworden! Ook hele mooie foto's van de opening van ons nieuwe kantoor ontvangen."
Johan Eekma - Carrièrepoort
Lees verder
"Erg prettige ervaring met de opzet van een beeldbank samen met DDE. Veel initiatief, gestructureerde aanpak en ze denken fijn mee bij de vormgeving van foto's en video's. Erg professioneel eindresultaat, blij mee!"
Igor Kint - Lenger Seafoods
Lees verder
“Dit jonge bescheiden team blinkt uit in een sterk technische aanpak en strategisch meedenken, mooie combi! Wij gaan meer projecten met hun opstarten.”
Vorige
Volgende

Met ons aan de slag voor online succes met social video's?

Vinden we leuk! Je kan ons gerust mailen of bellen. Of neem contact op via ons formulier.

PS we hebben nog heel veel meer voorbeelden in ons archief. Bij een kennismaking nemen we deze mee. 

×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×