Vacature video laten maken

Wil je een vacature video laten maken? Als bedrijf ben je voortdurend op zoek naar nieuwe werknemers om je team te versterken. Maar hoe trek je de aandacht van potentiële kandidaten en laat je hen zien waarom jouw bedrijf de juiste plek is om te werken? Een vacature video kan hierbij de oplossing zijn. In dit artikel bespreken we waarom het belangrijk is, wat het inhoudt en hoe je jouw ideale vacature video kunt laten maken.

Waarom is het belangrijk?

Een vacature video kan je helpen om je bedrijf te promoten en potentiële kandidaten aan te trekken. Het is namelijk een persoonlijke manier om te laten zien wie je bent als bedrijf en wat je te bieden hebt. Daarnaast geeft een het de kandidaten een goed beeld van de bedrijfscultuur, werkomgeving en taken die bij de functie horen. Hierdoor kunnen kandidaten zich beter voorstellen hoe het zou zijn om bij jouw bedrijf te werken en kunnen ze beter bepalen of de functie bij hen past.

Wat houdt een vacature video in?

Het presenteert jouw bedrijf en de openstaande functie aan potentiële kandidaten. In deze video kun je bijvoorbeeld een werknemer aan het woord laten die vertelt over zijn of haar werkzaamheden en ervaringen binnen het bedrijf. Ook kun je de werkomgeving in beeld brengen, bijvoorbeeld door middel van shots van het kantoor of de werkplaats. Op deze manier krijgen kandidaten een beter beeld van wat ze kunnen verwachten als ze bij jouw bedrijf komen werken.

Hoe verloopt het proces?

Een goede vacature video laten maken vereist enige planning en expertise. Gelukkig zijn wij er alsprofessionele videomakers die je hierbij kunnen helpen. Bespreek je wensen en eisen met ons en geef aan wat je graag in de video terug wilt zien. Zo kunnen wij een passende offerte opstellen en jouw ideeën omzetten in een professionele video.

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

Vrijblijvend een voorstel voor videocontent?

Contact

Stijn Langedijk

Meer artikelen

Een productvideo laten maken is de sleutel tot het succesvol presenteren van jouw product aan...
Wil jij een aftermovie laten maken? Een aftermovie is niet zomaar een video; het is...
Wil jij een instructievideo laten maken? Instructievideo’s maken complexe informatie begrijpelijk en overtuigend. Ze zijn...
×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×