Video header laten maken

Als bedrijf wil je opvallen tussen de concurrentie en je doelgroep zo goed mogelijk aanspreken. Een manier om dit te bereiken is door een video header te laten maken voor je website. Een video header is een korte video die bovenaan je website staat en meteen de aandacht trekt van bezoekers. Het is een krachtige manier om je merkidentiteit te versterken en je boodschap op een visuele en meeslepende manier over te brengen.

Een goede eerste indruk

Een eerste goede indruk maken is cruciaal om vertrouwen op te doen. Dit is in een kennismaking, maar ook online. De eerste indruk online is vaak op een website. Bij een website kom je binnen op de homepage. Hier kan je als header kiezen voor een afbeelding, maar ook voor een video. Door een video header kan je gelijk een professionele indruk geven van je gehele bedrijf. Er is bewezen dat de eerste indruk die we hebben van iets of iemand vaak bepalend is voor onze verdere gedachten over datgene. Dit wordt het primacy effect genoemd. Zorg dat deze eerste indruk goed is met een video header.

Video header door DDE

Sinds de start van ons bedrijf krijgen we aanvragen om een video header te laten maken. Als video agency hebben we onze eigen crew en apparatuur om dit professioneel te maken. Op de volgende websites zie je voorbeelden van video headers die wij hebben gemaakt:

Meer van ons werk bekijken? Klik hier!

Videografie inzetten voor jouw merk?

Mail naar Stijn via stijn@dde.nl of bel +31 (0)6 223 440 90

Vrijblijvend een voorstel voor videocontent?

Contact

Stijn Langedijk

Meer artikelen

In de wereld van digitale marketing is het gebruik van videocontent een essentiële strategie geworden...
In dit artikel delen we 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het creëren...
In dit artikel delen we 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het creëren...
×

Direct contact?

WhatsApp ons! We reageren zo snel mogelijk.

×